ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 85 γρ. σκόνη ζελέ με γεύση ανανά
- 3/4 φλιτζ. βραστό νερό
- 1 φλιτζ. Bundaberg Ginger Beer
- Ανανάς σε κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκια σαντιγί-τρίμμα φλούδας λάιμ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Παρασκευάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και το αφήνουμε να κρυώσει για 10’. Προσεκτικά, προσθέτουμε τη Bundaberg Ginger Beer στο μείγμα και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 ποτήρια για ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει.
- Για το σερβίρισμα, βάζουμε σε κάθε ποτήρι κομμάτια ανανά και σαντιγί. Γαρνίρουμε με τρίμμα λάιμ.