Παγωτό ξυλάκι με μπύρα τζίντζερ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 1/2 φλιτζ. παγωτό βανίλια
  • 1 φλιτζ. παγωμένες φράουλες ή σμέουρα
  • 2 φλιτζ. Bundaberg Ginger Beer

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ και το δουλεύουμε να λιώσει.
  2. Γεμίζουμε με το λιωμένο παγωτό φόρμες παγωτού ξυλάκι κατά τα 3/4.
    Προσθέτουμε στη συνέχεια το ξυλάκι, και τα φρούτα και συμπληρώνουμε κάθε φόρμα με Bundaberg Ginger Beer.
  3. Καταψύχουμε για 3-4 ώρες και απολαμβάνουμε ένα διαφορετικό παγωτό!
Καλάθι αγορών