Ζελέ ανανά με μπύρα τζίντζερ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 85 γρ. σκόνη ζελέ με γεύση ανανά
  • 3/4 φλιτζ. βραστό νερό
  • 1 φλιτζ. Bundaberg Ginger Beer
  • Ανανάς σε κομμάτια
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκια σαντιγί-τρίμμα φλούδας λάιμ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Παρασκευάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και το αφήνουμε να κρυώσει για 10’. Προσεκτικά, προσθέτουμε τη Bundaberg Ginger Beer στο μείγμα και ανακατεύουμε ελαφρά.
  2. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 ποτήρια για ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει.
  3. Για το σερβίρισμα, βάζουμε σε κάθε ποτήρι κομμάτια ανανά και σαντιγί. Γαρνίρουμε με τρίμμα λάιμ.
Καλάθι αγορών