Ταρτάκια με μπύρα τζίντζερ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • 1 φλιτζ. Bundaberg Ginger Beer

Για την επικάλυψη:

  • Σαντιγί
  • Μαρμελάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Το μυστικό για τα ταρτάκια είναι οι απαλές κινήσεις. Ανακατεύουμε με σπάτουλα όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  2. Μεταφέρουμε το ζυμάρι σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια και το ανοίγουμε ώστε να έχει ύψος 3-4 εκ. Με ένα ποτήρι ή κουπ-πατ κόβουμε δίσκους από το ζυμάρι και τους τοποθετούμε σε
    ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Προσοχή: μετά από κάθε κόψιμο, αλευρώνουμε ξανά το ποτήρι ή το κουπ-πατ.
  3. Αλείφουμε κάθε ταρτάκι με λίγη κρέμα γάλακτος ή κρέμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.
  4. Σερβίρουμε με μαρμελάδα και σαντιγύ.
Καλάθι αγορών