ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζ. Bundaberg Ginger Beer
Για την επικάλυψη:
- Σαντιγί
- Μαρμελάδα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Το μυστικό για τα ταρτάκια είναι οι απαλές κινήσεις. Ανακατεύουμε με σπάτουλα όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Μεταφέρουμε το ζυμάρι σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια και το ανοίγουμε ώστε να έχει ύψος 3-4 εκ. Με ένα ποτήρι ή κουπ-πατ κόβουμε δίσκους από το ζυμάρι και τους τοποθετούμε σε
ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Προσοχή: μετά από κάθε κόψιμο, αλευρώνουμε ξανά το ποτήρι ή το κουπ-πατ. - Αλείφουμε κάθε ταρτάκι με λίγη κρέμα γάλακτος ή κρέμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.
- Σερβίρουμε με μαρμελάδα και σαντιγύ.