ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Bundaberg Brewed Ginger Beer
ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ
Δεν είναι τυχαίο ότι το ποτό που παρασκευάζεται στο Bundaberg έχει διαφορετική γεύση από όλα τα άλλα.
1. ΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
Η δημιουργία της μπίρας Bundaberg Ginger Beer ξεκινάει χρησιμοποιώντας αποξηραμένη ρίζα τζίντζερ που καλλιεργείται σε τοπικά πλούσια, γόνιμα εδάφη.
Αυτό το υψηλής ποιότητας βασικό συστατικό στη συνέχεια αποξηραίνεται με ειδική διαδικασία και αλέθεται σε χοντρή σκόνη, έτσι ώστε να διατηρείται η φυσική του γεύση.
2. ΦΤΙΑΧΝΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΥΘΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
Μπορεί η λέξη "ζύθος" να μην είναι η πιο ωραία λέξη, αλλά είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεται για να φτιάξετε πραγματικά ποτά με καλύτερη γεύση.
Το αλεσμένο τζίντζερ αναμειγνύεται με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Queensland και νερό.
Αυτό το μείγμα στη συνέχεια θερμαίνεται για να απελευθερωθούν τα αρώματα, τα σάκχαρα και τα άμυλα από το τζίντζερ.
Τα άμυλα του τζίντζερ διασπώνται επίσης σε ζυμώσιμα σάκχαρα.
3. ΖΥΜΩΣΗ ΜΕ ΜΑΓΙΑ
Μια ειδική μαγιά προστίθεται προσεκτικά σε τέλειες αναλογίες για τη ζύμωση του ζύθου.
Εξαγάγει το βέλτιστο άρωμα τζίντζερ και τη χαρακτηριστική, διακριτική γεύση της μπίρας Bundaberg Ginger Beer.
Γι' αυτό λέμε ότι είναι "Brewed to be Better!
4. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Μετά την ωρίμανση, το προϊόν φιλτράρεται προσεκτικά και στη συνέχεια προστίθεται ανθρακούχο νερό.
Αυτό είναι το τελευταίο βήμα για την πραγματοποίηση της μαγείας, πριν σταλεί στο αποστακτήριο, όπου τοποθετείται στις εμβληματικές φιάλες σε σχήμα κοντόχοντρου μπουκαλιού με ριπ-καπάκι.
Η τέλεια τζιτζιμπίρα είναι πλέον έτοιμη για απόλαυση.
4. ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ Ginger Beer
Μετά τη ζύμωση, το τζίντζερ φιλτράρεται σε αυστηρό βαθμό, ώστε να μείνει ακριβώς η σωστή ποσότητα μικροσκοπικών κομματιών τζίντζερ.
Αυτά τα γεμάτα γεύση τρίμματα πραγματικού τζίντζερ βοηθούν να δώσουν στην Bundaberg Ginger Beer επιπλέον γεύση κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης και πέραν αυτής.
Σε αυτό το στάδιο, η μπύρα τζίντζερ είναι ένα συμπύκνωμα. Αποθηκεύεται με αυτόν τον τρόπο για να μεγιστοποιηθεί η ωρίμανσή της και να αποκτήσει μια μοναδική, γεμάτη γεύση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της βιοτεχνικής ζυθοποίησης.